بهترین مکمل های چربی سوز شکم و پهلو
پنهان
بهترین مکمل های چربی سوز شکم و پهلو
چربی شکم و پهلو
چرا از دست دادن چربی شکم و پهلو خیلی سخت است؟
از بین بردن چربی شکم و پهلو غیرممکن نیست اما قطعاً ممکن است چالش برانگیز باشد.
غذاهای مضر برای افزایش توده چربی شکم
الگوهای توزیع غیر طبیعی چربی چیست؟
آیا می توانیم چربی شکم و پهلو را مستقیماً هدف قرار دهیم؟
چگونه می توانیم چربی شکم و پهلو را از بین ببریم؟
انواع مکمل چربی سوز شکم و پهلو
پروتئین
پودرهای پروتئینی چیست؟
مکمل های پروتئنی:
1- پروتئین وی
2- پروتئین کازئین
3- پروتئین سفیده تخممرغ
4- پروتئین نخود
5- پروتئین شاهدانه
6- پروتئین برنج قهوه ای
7- پروتئین های گیاهی مخلوط
سایر مکملهای چربی سوز و عضله ساز
1- آمینو اسیدها
3- بتا آلانین
4- کراتین
5- ال کارنتین
چند نمونه از بهترین مکمل های چربی سوز شکم و پهلو
1- لیپو سیکس بلک ناترکس
2- هیدروکسی کات سوپر الایت ماسل تک
منابع:
بهترین مکمل های چربی سوز شکم و پهلو
چربی شکم و پهلو یکی از مقاوم ترین چربی های بدن در برابر رژیم غذایی و ورزش است. خلاص شدن از شر چربی های شکم و پهلو همیشه ساده نیست. این نواحی چربی شاید یکی از سرسخت ترین چربی ها در بدن باشند و حتی با ورزش منظم و یک برنامه غذایی سالم نیز زمان زیادی برای چربی سوزی آن ها مورد نیاز باشد.
زمانی که کاهش کالری و ورزش منظم کافی نیست، جستجو برای بهترین مکمل های چربی سوز برای کمک به افزایش سرعت کاهش وزن غیر معمول نیست. مکمل های چربی سوز می توانند به افزایش متابولیسم، سرکوب اشتها، افزایش سطح انرژی و کمک به سوزاندن سریعتر چربی شکم کمک کنند.
با این وجود، همه چربی سوز های شکم با مکانیزم یکسانی ساخته نمی شوند و بسیاری از آن ها اصلاً عمل نمی کنند. اما برخی از بهترین برند های چربی سوز ترموژنیک، اکسیداسیون گسترده چربی را انجام می دهند و به شما در روند کاهش وزن کمک زیادی می کنند.
اما با توجه به وجود انواع مختلف مکمل های چربی سوز بدون محرک، تصمیمگیری برای انتخاب و استفاده از آن ها بسیار دشوار است.
چربی شکم و پهلو
چربی شکم می تواند سرسخت ترین بخش برای از بین بردن چربی باشد. چه چیزی باعث ایجاد این چربی در اطراف شکم ما می شود که به نظر می رسد از دست دادن آن غیر ممکن است؟
چند عامل وجود دارد که به تجمع چربی در ناحیه شکم کمک می کند مانند زندگی کم تحرک.
شاید برهه زمانی ای را در زندگی خود گذرانده اید که در آن زیاد غذا می خوردید و تحرک خیلی کمی داشتید و شاید هنوز هم این گونه زندگی می کنید. همه ما مشکلات خود را داریم اما باید یاد بگیریم که چگونه با آن کنار بیاییم.
برخی از دلایل اولیه تجمع چربی شکمی در مردان و زنان انتخاب سبک زندگی نادرست مانند کاهش ورزش و عادات غذایی نامناسب است.
یکی دیگر از عوامل موثر نیز می تواند سن باشد. با افزایش سن، بدن ما تمایل به کاهش توده عضلانی و افزایش چربی دارد. این یک عارضه جانبی ناخوشایند پیری است که بسیاری از ما با آن دست و پنجه نرم می کنیم.
چرا از دست دادن چربی شکم و پهلو خیلی سخت است؟
عوامل زیادی وجود دارد که نشان می دهد چرا از بین بردن چربی های شکمی بسیار سخت است. قبلاً اشاره کردیم که غالبا بزرگترین عامل رژیم غذایی و کاهش تحرک و ورزش است، اما ممکن است مشکلات اساسی نیز وجود داشته باشد. آنچه شما باید بدانید این است که داشتن چربی بیش از حد، به ویژه چربی شکم، منجر به مواردی مانند سرطان، بیماری قلبی و دیابت می شود.
بسیاری از بیماری های دیگر نیز وجود دارند که به ویژه با چاقی و چربی شکم مرتبط هستند. اگر برای از بین بردن چربی شکم و پهلو دچار مشکل شده اید، این مسئله ممکن است به برخی از موارد زیر مرتبط باشد:
- سن
- رژیم غذایی و ورزش
- هورمون ها
- مصرف بیش از حد الکل
- استرس
- کمبود خواب
- شرایط سلامت زمینه ای
- کمبود انگیزه
- تمرین کم
- ژنتیک
از بین بردن چربی شکم و پهلو غیرممکن نیست اما قطعاً ممکن است چالش برانگیز باشد.
غذاهای مضر برای افزایش توده چربی شکم
- چیزبرگر
- پیتزا
- سیب زمینی سرخ کرده
- پاستا
- چیپس سیب زمینی
الگوهای توزیع غیر طبیعی چربی چیست؟
- انواع بافت چربی.
- هورمون ها و حالت کلی بدن که با آن ها مرتبط است.
بافت چربی چه از نظر متابولیکی و چه از نظر بصری یکسان ایجاد نمی شود. مانند انواع مختلفی از ماهیچه های بدن (ماهیچه های اسکلتی نوعی که می توانیم کنترل کنیم و ماهیچه های صاف مانند روده ها که نمی توانیم کنترل کنیم) انواع مختلفی از چربی در بدن وجود دارد.
چربی بدن زیر جلدی (SC) نوعی چربی لرزان در نزدیکی سطح پوست است که همه ما به خوبی با آن آشنا هستیم. در حالی که چربی اضافی از هر نوع ناسالم است، چربی SC به طور کلی سالم ترین نوع چربی در بدن است.
چربی بدن احشایی (V) نوع سخت تر و متراکم تری از چربی بدن است که در زیر پوست و عمدتاً در ناحیه شکم قرار دارد. این نوع چربی محافظت فیزیکی از اندام ها را فراهم می کند و نقش بسیار زیادی در مدیریت سلامت از طریق هورمون ها دارد.
چربی بدن پس صفاقی (RP) نوعی چربی است که در قسمت پایین کمر قرار دارد. این چربی همیشه در بدن وجود دارد، مگر اینکه چربی بدن به زیر 5 درصد افت کند که به دلیل کمبود چربی RP، ممکن است کلیه های شما واقعاً آسیب ببینند.
چربی RP از کلیه ها حمایت میکند و اگر این چربی در بدن وجود نداشته باشد، وزن کلیه ها روی لوله هایی که آن ها را به مثانه متصل می کنند فشار می آورد و باعث آسیب دیدن آن ها میشود. این مسئله یکی از دلایل نارسایی کلیه برخی از بدنسازان به دلیل چربی بسیار کم بدن است.
وقتی نوبت به از دست دادن چربی شکم می رسد، باید هم چربی احشایی و هم چربی زیر جلدی بدن را از دست بدهید. شواهدی که در مورد سطوح بالای غیر عادی چربی احشایی مشاهده شده است نشان می دهد که این چربی با خطر بیشتری برای دیابت، مشکلات قلبی عروقی و عروق کرونر، مشکلات کلیوی مانند سنگ های ادراری و حتی تغییرات نامطلوب در ماده سفید مغز مرتبط است.
جدای از کاهش کالری، آیا امکان دارد که بتوانید سریعتر از شر چربی های شکم خلاص شوید؟ و آیا مکملی وجود دارد که بتواند به این مسئله کمک کند؟ در ادامه به این موضوع نیز می پردازیم.
آیا می توانیم چربی شکم و پهلو را مستقیماً هدف قرار دهیم؟
چگونه می توانیم چربی شکم و پهلو را از بین ببریم؟
وقتی صحبت از راه حل های عملی و طولانی مدت برای کاهش چربی شکم میشود، ما نمیخواهیم به طور مداوم کرم های چربی سوز بخریم و روی قسمت های دارای چربی بمالیم تا از افزایش وزن اجتناب ناپذیر جلوگیری کنیم. ما می خواهیم به منبع چربی حمله کنیم.
در وهله اول، میخواهیم بدانیم که دلیل اولیه این که حتی در وهله اول چاق شده ایم چیست. آیا این افزایش وزن به دلیل استرس زیاد، مصرف زیاد الکل، عادات ناسالم مانند استعمال دخانیات بوده است یا زمینه ساز برخی شرایط نامطلوب سلامتی مانند پیش دیابت است؟
اگر بتوانید بفهمید که چه چیزی در ابتدا باعث ایجاد چربی شکم شما شده است. اطلاعات مورد نیاز را در اختیار خواهید داشت که می توانید برای از بین بردن چربی برای همیشه از آن استفاده کنید.
اما، در صورتی که لزوماً نمی دانید چرا چربی بدن غیر طبیعی دارید ولی می خواهید آن را هدف قرار دهید، چند گزینه وجود دارد که خوب است به آن ها توجه کنید. اکنون بیایید نگاهی به بهترین مکمل ها برای چربی شکم بیندازیم.
انواع مکمل چربی سوز شکم و پهلو
پروتئین
- گوشت و ماهی
- تخم مرغ
- محصولات لبنی
- دانه ها و آجیل
- حبوبات مانند لوبیا و عدس
- مکمل های پروتئینی
پروتئین ها از بلوک های ساختمانی به نام اسیدهای آمینه ساخته شده اند. حدود 20 اسید آمینه مختلف وجود دارد که در ترکیبات مختلف به یکدیگر متصل می شوند.
بدن از اسیدهای آمینه برای ساخت پروتئین های جدید مانند ماهیچه و استخوان و سایر ترکیبات مانند آنزیم ها و هورمون ها استفاده می کند. همچنین می تواند از آن ها به عنوان منبع انرژی استفاده کند.
برخی از اسیدهای آمینه می توانند توسط بدن ساخته شوند. 11 مورد اسید آمینه وجود دارد که تحت عنوان اسیدهای آمینه غیر ضروری شناخته می شوند. 9 اسید آمینه وجود دارد که بدن قادر به ساخت آنها نیست و به عنوان اسیدهای آمینه ضروری شناخته می شوند.
شما باید به اندازه کافی از اسید های آمینه را در رژیم غذایی خود بگنجانید تا بدن شما بتواند کار کند.
پودرهای پروتئینی در بین افراد آگاه به سلامت بسیار محبوب هستند. انواع مختلفی از پودر پروتئین وجود دارد که از منابع متنوعی ساخته شده است. از آن جایی که گزینه های بسیار زیادی برای انتخاب وجود دارد، تعیین اینکه کدام یک نتایج بهینه را ارائه میدهد، میتواند دشوار باشد.
پودرهای پروتئینی چیست؟
پودرهای پروتئینی منابع غلیظ پروتئین از غذاهای حیوانی یا گیاهی مانند لبنیات، تخم مرغ، برنج یا نخود فرنگی هستند. سه شکل رایج برای پودرهای پروتئینی وجود دارد:
- کنسانتره پروتئین: با استخراج پروتئین از غذای کامل با استفاده از گرما و اسید یا آنزیم ها تولید می شود. این پودرها معمولاً 60 تا 80 درصد پروتئین را تأمین می کنند و 20 تا 40 درصد باقی مانده از چربی و کربوهیدرات تشکیل شده است.
- ایزوله های پروتئین: یک فرآیند فیلتر اضافی، چربی و کربوهیدرات بیشتری را حذف می کند و پروتئین را بیشتر متمرکز می کند. پودرهای ایزوله پروتئین حاوی حدود 90 تا 95 درصد پروتئین هستند.
- هیدرولیزهای پروتئینی: هیدرولیزها که با حرارت دادن بیشتر با اسید یا آنزیم ها (که پیوندهای بین اسیدهای آمینه را می شکند) تولید می شوند. هیدرولیزها سریعتر توسط بدن و عضلات بدن جذب می شوند.
به نظر می رسد که هیدرولیزها سطح انسولین را بیش از سایر فرم ها افزایش می دهند (حداقل در مورد پروتئین وی) که می تواند رشد عضلانی پس از تمرین را افزایش دهد. برخی از پودرها نیز با ویتامین ها و مواد معدنی به ویژه کلسیم غنی شده اند.
ورزشکاران و افرادی که به طور منظم وزنه می زنند ممکن است متوجه شوند که مصرف پودر پروتئین می تواند به، به حداکثر رساندن عضله سازی و کاهش چربی کمک می کند.
پودرهای پروتئین همچنین می توانند به افرادی که قادر به تامین نیازهای پروتئینی خود به تنهایی با غذا نیستند، مانند افراد بیمار، افراد مسن و برخی از گیاهخواران یا وگان ها کمک کند.
پودرهای پروتئینی از منابع مختلفی به دست می آیند و به صورت فرمول های مختلفی در دسترس هستند. مردم از آن ها برای افزایش توده عضلانی، بهبود ترکیب کلی بدن و کمک به تامین نیازهای پروتئینی خود استفاده می کنند.
مکمل های پروتئنی:
1- پروتئین وی
پروتئین وی از شیر بدست می آید و مایعی است که در طی فرآیند پنیرسازی از کشک جدا می شود و سرشار از پروتئین است. وی همچنین حاوی لاکتوز، قند شیری است که بسیاری از مردم در هضم آن مشکل دارند. در حالی که کنسانتره پروتئین وی مقداری لاکتوز را حفظ می کند، وی ایزوله حاوی مقدار بسیار کمی است زیرا بیشتر این قند شیر در طول فرآوری از بین می رود.
وی به سرعت هضم می شود و سرشار از آمینو اسیدهای شاخه دار (بی سی ای ای) است. لوسین، یکی از این بی سی ای ای ها، نقش مهمی در ارتقاء رشد و ریکاوری عضلات پس از تمرینات مقاومتی و استقامتی ایفا می کند.
هنگامی که آمینو اسیدها هضم و جذب جریان خون شما می شوند، برای سنتز پروتئین ماهیچه (MPS) یا ایجاد عضله جدید در دسترس بدن هستند.
مطالعات نشان میدهد که پروتئین وی میتواند به ساخت و حفظ توده عضلانی کمک کند، به ورزشکاران در ریکاوری پس از تمرینات سنگین کمک کند و قدرت عضلانی را در پاسخ به تمرینات قدرتی افزایش دهد.
یک مطالعه در مردان جوان نشان داد که پروتئین وی، MPS را 31 درصد بیشتر از پروتئین سویا و 132 درصد بیشتر از پروتئین کازئین به دنبال تمرین مقاومتی افزایش می دهد. با این وجود، یک مطالعه 10 هفته ای نشان داد که زنان یائسه پاسخ مشابهی به تمرینات مقاومتی داشتند، چه پروتئین وی مصرف کنند و چه دارونما.
مطالعات دیگر در افراد با وزن طبیعی، دارای اضافه وزن و چاق نشان می دهد که پروتئین وی ممکن است ترکیب بدن را با کاهش توده چربی و افزایش توده بدون چربی بهبود بخشد. علاوه بر این، به نظر میرسد که پروتئین وی حداقل به اندازه سایر انواع پروتئین اشتها را کاهش میدهد.
یک پژوهش دیگر، به مردان لاغر چهار نوع وعده غذایی پروتئین مایع در روزهای مختلف داد. وعده های غذایی حاوی پروتئین وی منجر به بیشترین کاهش اشتها و بیشترین کاهش در کالری دریافتی در وعده غذایی بعدی شد.
برخی از مطالعات نشان می دهد که پروتئین وی همچنین ممکن است التهاب را کاهش دهد و برخی از نشانگرهای سلامت قلب در افراد دارای اضافه وزن و چاق را بهبود بخشد.
2- پروتئین کازئین
مانند وی، کازئین پروتئینی است که در شیر یافت می شود. با این حال، کازئین بسیار کندتر هضم و جذب می شود. کازئین زمانی که با اسید معده تعامل میکند، ژل تشکیل میدهد، تخلیه معده را کند میکند و جذب اسیدهای آمینه در جریان خون را به تأخیر میاندازد.
این مسئله منجر به قرار گرفتن تدریجی و ثابت عضلات شما در برابر آمینو اسیدها می شود و سرعت تجزیه پروتئین عضلانی را کاهش می دهد.
کازئین یک پروتئین لبنی دیر هضم است که ممکن است تجزیه پروتئین عضلانی را کاهش دهد و باعث رشد توده عضلانی و کاهش چربی در طول محدودیت کالری شود.
تحقیقات نشان می دهد که کازئین در افزایش MPS و قدرت نسبت به پروتئین سویا و گندم موثرتر است اما از پروتئین وی کمتر می باشد.
با این وجود، یک مطالعه در مردان دارای اضافه وزن نشان داد که وقتی کالری محدود می شود، کازئین ممکن است در بهبود ترکیب بدن در طول تمرینات مقاومتی برتری بیشتری نسبت به وی داشته باشد.
3- پروتئین سفیده تخممرغ
تخم مرغ منبع عالی پروتئین با کیفیت بالا است. در بین تمام غذاهای کامل، تخم مرغ دارای بالاترین امتیاز اسید آمینه اصلاح شده با قابلیت هضم پروتئین (PDCAAS) است. این امتیاز معیاری برای کیفیت و قابلیت هضم پروتئین است. تخم مرغ همچنین یکی از بهترین غذاها برای کاهش اشتها و کمک به شما برای سیر ماندن طولانی تر است.
با این حال، پودرهای پروتئین تخم مرغ معمولا از سفیده تخم مرغ به جای تخم مرغ کامل استفاده می کنند. اگرچه کیفیت پروتئین عالی است، اما ممکن است سیری کمتری را تجربه کنید زیرا زرده های پرچرب حذف شدهاند.
تخم مرغ مانند تمام محصولات حیوانی یک منبع پروتئین کامل است. این بدان معناست که تخم مرغ هر 9 اسید آمینه ضروری را که بدن شما نمی تواند بسازد را فراهم می کند.
علاوه بر این، پروتئین تخم مرغ پس از وی به عنوان بالاترین منبع لوسین، یک بی سی ای ای که بیشترین نقش را در سلامت ماهیچه ایفا می کند، در رتبه دوم قرار دارد. به خاطر داشته باشید که پروتئین سفید تخم مرغ به اندازه وی یا کازئین مورد مطالعه قرار نگرفته است.
در یک مطالعه، تخم مرغ پتانسیل کمتری برای کاهش اشتها نسبت به پروتئین کازئین یا نخود در هنگام مصرف قبل از غذا نشان داد.
در موردی دیگر، ورزشکاران زن که پروتئین سفیده تخم مرغ مصرف می کردند، دستاوردهای مشابهی را در توده بدون چربی و قدرت عضلانی مانند ورزشکاران مکمل کربوهیدرات تجربه کردند.
پروتئین سفیده تخم مرغ می تواند انتخاب خوبی برای افراد مبتلا به آلرژی به لبنیات باشد که مکمل های مبتنی بر پروتئین حیوانی را ترجیح می دهند.
پروتئین سفیده تخم مرغ کیفیت بالایی دارد و به راحتی هضم می شود، اگرچه ممکن است مانند سایر پودرهای پروتئین احساس سیری در شما ایجاد نکند.
4- پروتئین نخود
پودر پروتئین نخود به ویژه در بین گیاهخواران، وگان ها و افرادی که به لبنیات یا تخم مرغ حساسیت دارند، محبوبیت زیادی دارد. این پروتئین از نخود زرد، که حبوبات با فیبر بالا است ساخته شده و حاوی اسیدهای آمینه ضروری است. پروتئین نخود همچنین سرشار از بی سی ای ای است.
یک مطالعه روی موش نشان داد که پروتئین نخود کندتر از وی اما سریعتر از کازئین جذب می شود. توانایی آن در تحریک ترشح چندین هورمون سیری ممکن است با پروتئین لبنیات قابل مقایسه باشد.
در یک مطالعه 12 هفتهای بر روی 161 مرد که تمرینات مقاومتی انجام می دادند نشان داد که کسانی که روزانه 1.8 اونس (50 گرم) پروتئین نخود مصرف می کردند، افزایش ضخامت عضلانی مشابهی را تجربه کردند.
علاوه بر این، یک مطالعه نشان داد که انسانها و موشهای مبتلا به فشار خون بالا با مصرف مکملهای پروتئین نخود، کاهش سطوح بالا را تجربه کردند. اگرچه پودر پروتئین نخود امیدوار کننده است، اما تحقیقات با کیفیت بیشتری برای تایید این نتایج مورد نیاز است.
در حالی که مطالعات محدود هستند، پروتئین نخود ممکن است به اندازه پروتئین های حیوانی باعث سیری و افزایش رشد عضلانی شود.
5- پروتئین شاهدانه
پودر پروتئین شاهدانه یکی دیگر از مکمل های گیاهی است که محبوبیت زیادی پیدا کرده است. اگرچه شاهدانه با ماری جوانا مرتبط است، اما فقط حاوی مقادیر کمی از جزء روانگردان THC است.
شاهدانه سرشار از اسیدهای چرب مفید امگا 3 و چندین اسید آمینه ضروری است. با این حال، پروتئین کاملی در نظر گرفته نمی شود زیرا دارای سطوح بسیار پایین آمینو اسیدهای لیزین و لوسین است.
در حالی که تحقیقات بسیار کمی در مورد پروتئین شاهدانه وجود دارد، به نظر می رسد که یک منبع پروتئین گیاهی خوب هضم باشد.
6- پروتئین برنج قهوه ای
پودرهای پروتئینی ساخته شده از برنج قهوه ای مدت ها است که در بازار وجود دارند، اما به طور کلی برای عضله سازی نسبت به پروتئین وی در رده پایین تری در نظر گرفته می شوند.
اگرچه پروتئین برنج حاوی تمام آمینو اسیدهای ضروری است، اما لیزین آنقدر کم است که نمی تواند یک پروتئین کامل باشد. تحقیقات زیادی در مورد پودر پروتئین برنج وجود ندارد، اما یک مطالعه اثرات پودر برنج و وی را در مردان جوان مقایسه کرد.
این مطالعه هشت هفته ای نشان داد که مصرف روزانه 1.7 اونس (48 گرم) برنج یا پروتئین وی منجر به تغییرات مشابهی در ترکیب بدن، قدرت عضلانی و ریکاوری میشود. با این حال، تحقیقات بیشتری در مورد پروتئین برنج قهوه ای مورد نیاز است.
تحقیقات اولیه روی پودر پروتئین برنج قهوه ای نشان می دهد که ممکن است اثرات مفیدی بر ترکیب بدن داشته باشد. با این حال، میزان اسید آمینه ضروری لیزین کم است.
7- پروتئین های گیاهی مخلوط
- برنج قهوه ای
- نخود
- شاهدانه
- یونجه
- دانه های چیا
- دانه کتان
- کنگر فرنگی
- کینوا
پروتئین های گیاهی تا حدی به دلیل محتوای فیبر بالایی که دارند، دیرتر از پروتئین های حیوانی هضم می شوند. اگرچه این ممکن است برای بسیاری از افراد مشکلی ایجاد نکند، اما می تواند اسیدهای آمینه ای را که بدن شما می تواند بلافاصله پس از ورزش استفاده کند، محدود کند.
یک مطالعه کوچک به مردان جوان با تمرینات مقاومتی، 2.1 اونس (60 گرم) پروتئین وی، یک ترکیب پروتئین نخود-برنج یا یک مخلوط نخود-برنج با آنزیم های مکمل برای تسریع هضم غذا ارائه کرد. پودر مکمل آنزیم از نظر سرعت ظاهر شدن اسیدهای آمینه در خون با پروتئین وی قابل مقایسه بود.
چندین پودر پروتئین از مخلوطی از پروتئین های گیاهی تشکیل شده است. افزودن آنزیم به این مخلوط پروتئین گیاهی ممکن است هضم و جذب آنها را افزایش دهد.
سایر مکملهای چربی سوز و عضله ساز
1- آمینو اسیدها
آمینو اسیدها ترکیبات آلی هستند که عمدتاً از نیتروژن، کربن، هیدروژن و اکسیژن تشکیل شده اند. اسیدهای آمینه، که اغلب به عنوان بلوک های سازنده پروتئین ها شناخته می شوند، ترکیباتی هستند که نقش های حیاتی زیادی در بدن شما ایفا می کنند.
شما به آن ها برای فرآیندهای حیاتی مانند ساخت پروتئین ها، هورمون ها و انتقال دهنده های عصبی نیاز دارید. اسیدهای آمینه در غذاهای غنی از پروتئین مانند گوشت، ماهی و سویا وجود دارند.
برخی از افراد اسیدهای آمینه خاصی را به صورت مکمل به عنوان یک راه طبیعی برای تقویت عملکرد ورزشی یا بهبود خلق و خوی خود مصرف می کنند. اسیدهای آمینه بسته به عوامل متعددی تحت عنوان های اسیدهای آمینه ضروری، مشروط ضروری یا غیر ضروری طبقه بندی می شوند.
بدن شما برای رشد و عملکرد صحیح به 20 اسید آمینه مختلف نیاز دارد. در حالی که همه 20 مورد از این موارد برای سلامتی شما مهم هستند، تنها 9 مورد تحت عنوان ضروری طبقه بندی می شوند.
2- بی سی ای ای (BCAA)
از 9 اسید آمینه ضروری، سه مورد آمینو اسیدهای شاخه دار (BCAAs) هستند: لوسین، ایزولوسین و والین.
شاخه دار به ساختار شیمیایی بی سی ای ای اشاره دارد که در غذاهای غنی از پروتئین مانند تخم مرغ، گوشت و محصولات لبنی یافت می شود. آن ها همچنین یک مکمل غذایی محبوب هستند که عمدتاً به صورت پودر فروخته می شوند.
بی سی ای ای دارای مزایای از جمله افزایش رشد عضلانی، کاهش درد عضلانی، کاهش خستگی ناشی از ورزش و جلوگیری از تحلیل رفتن عضلات است و برای افراد مبتلا به بیماری کبدی مفید می باشد.
3- بتا آلانین
بتا آلانین یک اسید آمینه غیر ضروری است. برخلاف اکثر اسیدهای آمینه، بدن شما از آن برای سنتز پروتئین استفاده نمی کند. در عوض، همراه با هیستیدین، کارنوزین تولید می کند.
سپس کارنوزین در ماهیچه های اسکلتی شما ذخیره می شود. کارنوزین تجمع اسید لاکتیک را در عضلات شما در طول تمرین کاهش می دهد که منجر به بهبود عملکرد ورزشی می شود.
بتا آلانین یک مکمل محبوب در بین ورزشکاران و علاقه مندان به تناسب اندام است. این محبوبیت به این دلیل است که نشان داده شده است که عملکرد ورزشی را بهبود می بخشد و برای سلامت کلی مفید است.
4- کراتین
کراتین ماده ای است که به طور طبیعی در سلول های ماهیچه ای یافت می شود. که به عضلات شما کمک می کند تا در حین بلند کردن اجسام سنگین یا تمرینات با شدت بالا انرژی تولید کنند.
مصرف کراتین به عنوان مکمل در بین ورزشکاران و بدنسازان به منظور به دست آوردن عضله، افزایش قدرت و بهبود عملکرد ورزشی بسیار محبوب است.
کراتین از نظر شیمیایی، شباهت های زیادی با اسیدهای آمینه دارد. بدن می تواند آن را از اسیدهای آمینه گلیسین و آرژنین تولید کند. عوامل متعددی بر ذخایر کراتین بدن شما تأثیر می گذارد، از جمله مصرف گوشت، ورزش، میزان توده عضلانی و سطح هورمون هایی مانند تستسترون و IGF-1.
حدود 95 درصد از کراتین بدن شما به شکل فسفوکراتین در ماهیچه ها ذخیره می شود. 5 درصد دیگر در مغز، کلیه ها و کبد یافت می شوند. وقتی مکمل مصرف می کنید، ذخایر فسفوکراتین خود را افزایش می دهید. این نوعی انرژی ذخیره شده در سلول ها است، زیرا به بدن شما کمک می کند تا یک مولکول با انرژی بالا به نام ATP تولید کند.
5- ال کارنتین
ال کارنیتین یک مشتق اسید آمینه طبیعی است که اغلب برای کاهش وزن استفاده می شود و ممکن است بر عملکرد مغز تأثیر بگذارد. ال کارنیتین یک مکمل غذایی و مغذی است. با انتقال اسیدهای چرب به داخل میتوکندری سلول های شما نقش مهمی در تولید انرژی ایفا میکند.
میتوکندری ها به عنوان موتور در سلول های شما عمل می کنند و این چربی ها را می سوزانند تا انرژی قابل استفاده ایجاد کنند. بدن شما می تواند ال کارنیتین را از اسیدهای آمینه لیزین و متیونین تولید کند.
برای اینکه بدن شما بتواند آن را در مقادیر کافی تولید کند، به مقدار زیادی ویتامین سی نیز نیاز دارید. علاوه بر ال کارنیتین تولید شده در بدن، می توانید مقادیر کمی از محصولات حیوانی مانند گوشت یا ماهی را نیز به دست آورید.
وگان ها یا افرادی که مشکلات ژنتیکی خاصی دارند ممکن است نتوانند به اندازه کافی ال کارنیتین تولید یا به دست آورند. این باعث می شود ال کارنیتین یک ماده مغذی ضروری مشروط باشد.
اسید لینولئیک رایج ترین اسید چرب امگا 6 است که به مقدار زیاد در روغن های گیاهی یافت میشود، اما در غذاهای مختلف به مقدار کمتر نیز یافت میشود. پیشوند مزدوج مربوط به آرایش پیوندهای دوگانه در مولکول اسید چرب است.
28 شکل مختلف از سی ال ای (CLA) وجود دارد. تفاوت این فرم ها در این است که پیوندهای دوگانه آن ها به روش های مختلفی مرتب شده اند. مهم است که به خاطر داشته باشید که چیزی به این کوچکی می تواند دنیایی از تفاوت را برای سلول های ما ایجاد کند.
سی ال ای در اصل نوعی اسید چرب غیراشباع امگا 6 است. به عبارت دیگر، یک چربی ترانس اما نوع طبیعی آن است که در بسیاری از غذاهای سالم وجود دارد.
مطالعات متعدد نشان می دهد که چربی های ترانس صنعتی (که با چربی های ترانس طبیعی مانند سی ال ای متفاوت هستند)، زمانی که در مقادیر زیاد مصرف شوند مضر هستند.
فعالیت بیولوژیکی سی ال ای برای اولین بار توسط محققان کشف شد و خاطر نشان کردند که می تواند به مبارزه با سرطان در موش ها کمک کند. بعدها، محققان دیگر دریافتند که می تواند سطح چربی بدن را نیز کاهش دهد.
با افزایش چاقی در سراسر جهان، علاقه به سی ال ای به عنوان یک درمان بالقوه کاهش وزن افزایش یافت. در واقع، سی ال ای ممکن است یکی از جامع ترین مکمل های چربی سوز مورد مطالعه در جهان باشد.
چند نمونه از بهترین مکمل های چربی سوز شکم و پهلو
1- لیپو سیکس بلک ناترکس
لیپوسیکس بلک ناترکس یک چربی سوز پیشرفته برای مردان و زنان فعال است. هر کپسول حاوی دوز فوق العاده غلیظ از قوی ترین مواد ترمو چربی سوز موجود است. فرمول هم افزایی آن به سوزاندن چربی، افزایش انرژی، حفظ عضلات بدون چربی، سرکوب اشتها، افزایش متابولیسم و بهبود خلق و خو کمک می کند.
با این مکمل کاهش وزن قدرتمند، کاهش چربی را به حداکثر برسانید و نتایج را سریع ببینید. لیپوسیکس بلک ناترکس متابولیسم شما را تقویت می کند تا کالری سوزی را تحریک کند.
از کنترل اشتها برای کمک به جلوگیری از هوس غذایی و پرخوری پشتیبانی می کند. همچنین انرژی و هوشیاری را افزایش می دهد، بنابراین می توانید سطح فعالیت خود را هنگام رژیم گرفتن بالا نگه دارید. سریعتر از ورژن های قبلی وزن کم کنید.
لیپوسیکس بلک با استفاده از بهترین مواد کاهش وزن در دوزهای موثر برای کمک به کاهش وزن ایجاد شده است. با هدف قرار دادن فرآیند چربی سوزی از طریق مسیرهای متعدد در بدن، این قرص های رژیمی کتو دوستانه از هر زاویه به کاهش چربی حمله می کنند.
2- هیدروکسی کات سوپر الایت ماسل تک
هیدروکسی کات سوپر الایت ماسل تک قدرتمندترین تجربه حرارتی، انرژی و تمرکز ماسل تک است که یکی از بهترین مکمل های چربی سوز شکم و پهلو می باشد.
هیدروکسی کات سوپر الایت یک فرمول فوق العاده انرژی و حسی است که حاوی 200 میلی گرم ALA است. ای ال ای که در کلم بروکلی و اسفناج نیز یافت می شود به متابولیسم درشت مغذی های کربوهیدرات، چربی و پروتئین کمک می کند.